Thursday, January 6, 2022

Peter singer, uppsats om djurens befrielse

Peter singer, uppsats om djurens befrielse



Han påpekar att människor verkligen inte är lika på alla sätt; vissa är mer intelligenta eller fysiskt starkare än andra. Det är därför apor och marsvin är inlåsta i forskningslabb, hästar och åsnor fungerar som peter singer djur befrielse uppsats innebär att elefanter och ponnyer tar turister på en tur och kor, grisar och kycklingar dödas för sitt kött. När han tog upp dem gav han inte bara trovärdighet till sin uppsats, utan han fick också din uppmärksamhet. Djurrättsaktivister säger att det finns alternativ till djuranvändning inom medicin- och utbildningsindustrin. Relaterade ämnen. Många forskare har funnit att bortsett från bristen på ett verbalt språk som de flesta djur visar känslor som vi gör, peter singer djur befrielse uppsats.





Populära ämnen



Singer refererar till uppsatsen i boken av Richard Ryder, som med stort fog kritiserar djurförsök "nu en stor industri". Naturligtvis har det antagits lagar i USA, peter singer djur befrielse uppsats. Kongressen efter när denna bok publicerades, lagar som ger riktlinjer för all djurforskning, men Ryder förser Singer med några ohyggliga experiment på djur och Singer rapporterar dem i sin uppsats. Hur moraliskt är ett företag, en organisation eller ett universitet när det injicerar kemikalier i hjärnan på katter? På National Institute for Medical Research i London gjorde de just det, och även om det är tveksamt att de kunde komma undan med en sådan grymhet som de verkligen gjorde då.


Injektionen i hjärnan på en katt med en stor dos av "Tubocuraine" fick katten att hoppa in i sin bur och börja ropa "bullrigt medan han rörde sig rastlöst och ryckigt... ryckte i snabba kloniska rörelser" som en epileptisk konvulsion och dog 35 minuter efter injektionen Singer, sid. Springer noterade att trots det faktum att den här typen av ohyggligt grymma experiment äger rum "på universitetsområden i hela landet" har det inte förekommit "den minsta protest från studentrörelsen". Han undrar i den här uppsatsen varför studenter protesterar mot diskriminering när det har med ras att göra peter singer djur befrielse uppsats sexor militären och stora peter singer djur befrielse uppsats, men när det kommer till djur tenderar eleverna att se dem som "statistik snarare än kännande varelser med intressen som kräver övervägande" p.


Slutsats -- Vad är amerikanernas värderingar och moral gentemot djur? När Springer anspelar på essän av Ruth Harrison "On Factory Farming" slår han hem med den mest skrämmande praxis i väst när det kommer till livsmedelsproduktion. När kalvkalvar hålls i trånga bås, för att smalna av för den stackars kalven att vända sig om, det är omoraliskt, och det målar ett omoraliskt porträtt av samhället oavsett om det är Storbritannien eller U, peter singer djur befrielse uppsats. En av frågorna som ska besvaras Därför har kunden uppenbarligen en sned moral eftersom allt han eller hon tänker på är att hungerstillfredsställa hungern och lägga benen och papperssoporna i rätt behållare, peter singer djur befrielse uppsats.


Kentucky Fried Chicken-kunden tänker inte på det faktum att kycklingen hon äter föds upp i ett område tjugo tum gånger arton tum med fyra eller fem andra värphöns, peter singer djur befrielse uppsats, ett område som inte är tillräckligt stort för att sträcka vingar. Om en video spelades upp när kunden gick in i butiken, som visar kycklingar fastklämda i små utrymmen och injicerade med droger "för att pressa ut det maximala" ur investeringenpeter singer djur befrielse uppsats, troligen kunden peter singer djur befrielse uppsats vidarebefordra att köpa KFC-måltiden. Moralen är all vriden av reklam och propaganda i detta avseende. Som amerikaner värdesätter vi bland annat familjestatus och ägodelar, men vi är tydligen för upptagna eller för ointresserade av att kontrollera våra värderingar mot vad vi äter och hur den maten föds upp.


De som värdesätter djurens rättigheter, och som valde att äta grönsaker, och som motsätter sig djurförsök och djurplågeri men inte gör något åt ​​det, ger moralen läpparnas bekännelse. Men de som uttalar sig, som deltar i meningsfulla protester mot förhållandena på grymma fabriksgårdar och undviker att äta kött av djur, kan säga att de har moral på jobbet åtminstone i detta sammanhang. Hur kan värderingar störa vardagen? Tja om ens värderingar inkluderar att inte äta kött, då måste den personen hitta en vegetarisk restaurang eller förbereda sin egen vegetariska måltid och inte räkna med att hitta en plats för den preferensen. Det kan innebära att gå ur vägen eller störa ens dagliga rutin men det är ett mycket litet pris att betala för peter singer djur befrielse uppsats att göra det rätta.


Verk Citerad Singer, Peter. Övertygande argument för djurplågeri Syftet med denna artikel är att presentera ett övertygande argument mot utövandet av djurplågeri: Djurplågeri aktivister säger att när en individ är ett vittne till djurplågeri att brottet ska rapporteras till myndigheten i det område där de lever. Det finns lagar mot djurplågeri och lagarna skiljer sig från stat till stat i USA. Många organisationer har. Djurplågeri Det var en gång i tiden en ung flicka som hette Sarah som bodde i ett litet hus med sina föräldrar. Nära hennes hydda fanns en djup tjock skog som var hem för många djur inklusive Sheeba, rådjuret, Reno, flodhästen, Tania fåret och Bounty, Lejonet.


Sarah kände dem alla eftersom de var hennes enda vänner i grannskapet. Alla andra var mycket äldre än. Djurplågeri Det var en gång i det stora öriket Anatole, en vacker prinsessa vid namn Lisle njöt av sitt lugna liv tillbringade mestadels i den naturliga omgivningen av sin familjs slott. Beläget i en dal prydd med en vänlig flod och rikliga fruktträd, var Kettering Castle det överlägset största i världen. Den massiva strukturen glänste som guld i solljuset och spred sig ut över flera hektar. Djurplågeri Hur skulle de etiska frågorna kring Harlows experiment förändras om det utfördes på mindre arter, såsom råttor. Om Harlow genomförde sina experiment på mindre peter singer djur befrielse uppsats att resultaten skulle ha varierat dramatiskt.


Även om Harlow bevisade att djur kan lära och tänka på en komplex nivå, måste de kognitiva egenskaperna hos dessa djur beaktas. Dessutom råttor särskilt den populära experimentella vita råttan, peter singer djur befrielse uppsats, har olika vanor. Djurplågeri och mänskligt våld Djurplågeri inkluderar en rad olika beteenden som är skadliga för djur, från försummelse till allvarligare illvilliga handlingar och till och med olika former av brutalt dödande. Studier tyder på att djurplågeri också kan följas av allvarligare former av brott, såsom droganvändning, olämpliga våldsamma utbrott och även i vissa fall mord. Många studier inom psykologi, sociologi och kriminologi har tagit upp frågor som involverar djur. Om något annat så har de flesta djur på denna planet utvecklats tusentals eller miljoner år före människan.


De är den här planetens arvtagare lika mycket som vilken människa som helst. Principen om etologi och antropologi har visat oss att djur agerar på många sätt precis som människor, de skyddar sina ungar, verkar inom grupper och visar strukturen och formaliteterna lika komplexa som det mänskliga samhället. Inlärningsverktyg Studiedokument Skrivguider Om oss Vanliga frågor Vår blogg Citation Generator Flash Card Generator Logga in Registrera dig. Ladda ner denna uppsats i word-format. Utdrag ur uppsats: 4. Läs hela uppsatsen. Djurplågeri Ord: Längd: 3 Sidor Ämne: Djur Papper: Djurplågeri Ord: Längd: 4 Sidor Ämne: Djur Papper: Djurplågeri Hur skulle de etiska frågorna Ord: Längd: 2 Sidor Ämne: Djur Papper: Djurplågeri och mänskligt våld Djur Grymhetsord: Längd: 2 sidor Ämne: Familje- och äktenskapspapper : Djurplågeri och djurrättsord: Längd: 2 sidor Ämne: Djurpapper:





läxor övertygande uppsats



Även den mänskliga attityden till sina favorithusdjur kan ses som utilitaristisk, eftersom de vanligaste valen av husdjur inkluderar djur som kan utveckla anknytning till människor, på så sätt ge dem känslomässig tillfredsställelse. Att gynna vissa arter av icke-mänskliga djur och försumma de andra är ett fall av rasism. Dessutom, inom jordbruket, elimineras hankycklingar direkt efter födseln eftersom de inte har kapacitet att producera ägg. Populationen av lantbruksdjur består huvudsakligen av kvinnliga enheter eftersom de anses vara mer användbara ur konsumentsynpunkt. Detta är ett tydligt exempel på sexism inom speciesism.


Beteenden av detta slag ses som grymt och orimligt inom det mänskliga samhället och med hänvisning till mänskliga individer av olika raser, kön och fysiska och mentala förmågor. Begreppet jämlikhet mellan olika raser är vida utvecklat, främjat och betonat i det mänskliga samhället idag. Ändå uppfattas eller utforskas inte beteenden av samma diskriminerande karaktär som kommer från människor gentemot varelser av andra arter som omoraliska eller oetiska. Singer är en av de första filosoferna som öppet uttalade att människor och icke-människor är mer jämlika än vi är vana vid att föreställa oss. Ett av de vanligaste svaren på mina argument skulle vara uttalandet om mänsklig överlägsenhet över andra djurarter. Att använda intellektuellt underlägsna arter som verktyg för eget välbefinnande passar inte in i utilitarismens huvudprincip och bör betraktas som omoraliskt.


Ett annat svar på mina argument kan vara påståendet att människor är rovdjur och livnär sig på andra arter är vad de naturligt gör. För att ta itu med detta påstående kommer jag att notera att människor inte är officiellt erkända som rovdjur, eftersom de kan utöva vegetarisk livsstil och inte kräver kött för att fortsätta leva. Dessutom är mängden djurkött som produceras av de samtida gårdarna klart över vad som behövs och är främst inriktat inte på att stödja människors liv, utan på att tillfredsställa deras konsumentbehov av smakliga nöjen. Dessutom, även om människor i själva verket var rovdjur, skulle detta inte förklara tendensen att utnyttja icke-mänskliga djur som arbetare eller som testobjekt och använda dem som verktyg för att uppfylla strikt mänskliga behov.


Vad är djurens befrielse? Denna uppsats skrevs och skickades till vår databas av en student för att hjälpa dig med dina egna studier. Du är fri att använda den för att skriva din egen uppgift, men du måste referera den ordentligt. Om du är den ursprungliga skaparen av denna artikel och inte längre vill ha den publicerad på StudyCorgi, begär borttagning. Studera Corgi-filosofi. Läs mer. Vi kommer att skriva en skräddarsydd uppsats specifikt för dig! Platon och Aristoteles skillnader. Amerikanska soldater som deontologer. Citera detta papper Välj stil. Välj citatstilar APA-6 APA-7 MLA-8 Chicago N-B Chicago A-D Harvard. Referens StudyCorgi. Bibliography StudyCorgi. De hävdar med andra ord att experiment är utformade för att minimera djurens lidande.


Med alla dessa kontroverser kring denna fråga, djurförsök... Singer hävdar att eftersom djur har förmågan att uppleva smärta, har människor ett moraliskt krav att inte åsamka smärta eller tillåta smärta på varelser. Dessa människor hävdar att fördelarna med experimenten uppväger skadorna på djurförsöken. Kan djur ens arbeta, laga mat, städa eller till och med prata, tänk på det. Att ge djur samma rättigheter som vi har vore bara okunnigt. Jag förstår att människor vill att företag ska behandla djur med mer respekt, vilket är acceptabelt, men att ge dem rättigheter som bara kommer att förändra mänskligheten för alltid. Filmen Blackfish försöker övertyga publiken om att organisationer som Seaworld håller tillbaka vilda djur från att ha ett bra liv.


Vårt samvete och intellekt skiljer oss från andra djur, men vi är fortfarande djur och kopplade till naturen. Om vi ​​stör naturlagarna, då ser vi oss själva som mer än resten av planeten. Vi sätter vårt eget värde på en piedestal och undergräver konsekvenserna som vi får med våra tunnelseende. Singer och Regan erkänner inte att människor är djur, och vi kan också orsaka vår utrotning. Medan rättighetssynen talar om för oss hur vi ska behandla djur med sitt eget värde och att lämna vilda djur ifred, misslyckas den inte heller med att erkänna hur vi skulle hjälpa en döende ras om vi verkligen var lika. Denna idé är skev i djurförsök.


Kostnads-nyttoanalysen gällande djurforskning har inget bra svar. Som författaren nämnde, skulle genom att titta på egenskaper som alla människor och djur besitter förändra denna typ av tänkande. Ur denna synvinkel skulle människor se andra arter som jämlikar. Men filosofer erkänner ofta inte denna typ av tänkande genom att urskilja skillnader som rationalitet och moral mellan människor och andra djurarter. Om vi ​​skulle börja döda andra människor för nöjes skull som vi dödar djur skulle det vara helt omoraliskt, men så verkar det inte vara när det kommer till djur, även om det borde, eftersom filosofer inte kan acceptera att människor och andra djurarter kan vara eller borde vara...


En annan poäng han gör är att djurrättsaktivister sätter mer värde på djur än de gör på människor Locke 2. Locke hävdar att endast varelser som tänker och gör val har rätt 1. Han insisterar på att människor är de enda varelserna som kan tänka och göra val. Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut. Hemsida Sammanfattning av Peter Singers The Case For Animal Liberation. Sammanfattning av Peter Singers The Case For Animal Liberation Words 6 sidor öppet dokument. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet. Visa mer. Relaterade dokument Dygdetik: ett brett spektrum av etiska teorier Det anses vara väldigt oetiskt att använda en människa som försöksperson i ett experiment även för biomedicinsk forskning, så djur används.


Läs mer.

No comments:

Post a Comment