Monday, February 7, 2022

Essä om hemlöshet i Amerika

Essä om hemlöshet i Amerika



Kontrollera priset på ditt papper. Hemlöshet i New York Hemlöshet Hemlöshet i Amerika. De vanligaste tjänsterna som tillhandahålls av dessa organisationer inkluderar tillhandahållande av tak över huvudet och mat. där uppsats om hemlöshet i Amerika en möjlighet för hemlösa barn att bli ungdomsbrottslingar. Få dina uppdrag gjorda av riktiga proffs. Människor kommer inte att ha modet att vidta åtgärder utan att lita på människorna bakom rörelsen.





Låt inte plagiat förstöra ditt betyg



Livet för med sig många bra och dåliga affärer. Vi försöker dock fokusera på det goda som ger oss lycka, men den dåliga affären tenderar ibland att förstöra de goda tiderna. En av de dåliga problem som samhället idag står inför är hemlöshet. Detta papper uppsats om hemlöshet i Amerika om samhällssyn för att försöka förklara frågan om hemlöshet i USA. Strukturell funktionalism betraktar hemlöshet som en del av både funktionellt och dysfunktionellt tillstånd i samhället. Det funktionalistiska perspektivet arbetar utifrån konsensus och sammanhållning inom ett samhälle. Teorin ger en makrosyn på samhället som ses som ett medberoende system som påverkar varandra på olika sätt. Till exempel fallet med en dysfunktionell familjeinstitution som är en av de främsta orsakerna till hemlöshet i landet.


Detta kan uppstå från frågor som övergrepp i hemmet, där rollerna för individer inom familjeinstitutionen inte är det uppsats om hemlöshet i Amerika uppfyllt. Detta leder till dysfunktion och därmed sammanbrott. Den misshandlade parten kan därför tvingas flytta och bo på gatan eller ett nödboende och därmed hemlös, uppsats om hemlöshet i Amerika. Uppenbarligen bör och måste ett socialt problem som påverkar ett visst samhälle uppfattas som ett problem som påverkar ett urval av befolkningen och som behöver lösas. Hur det fungerar. Konfliktteorin säger att samhället befinner sig i ett tillstånd av konflikt på grund av knappa resurser. Enligt teorin är kapitalismen den främsta orsaken till hemlöshet. Å andra sidan lämnas de fattiga hemlösa då de inte kan betala de dyra huspriserna i landet, uppsats om hemlöshet i Amerika.


Därför identifierar kapitalismen de hemlösa som förlorarna i samhället. Sammanfattningsvis är hemlöshet ett stort samhällsproblem i USA och orsakas av ett antal faktorer. Från ovanstående observationer är det uppenbart att i den mån hemlöshet orsakas av individuella brister, spelar samhället också en stor roll i att bidra till problemet. Amerikas förenta staters regering bör därför ta ansvar för att minimera klyftan mellan de rika och de fattiga samt hitta sätt att hitta sätt att försöka lösa de individuella bristerna, som att skapa rådgivningsgrupper för att hjälpa till att lösa den dysfunktionella staten.


Innehåll 1 Hemlöshet i USA 2 Våra skribenter kan hjälpa dig med alla typer av uppsatser. För alla ämnen 3 Referenslista. Behöver en anpassad uppsats om samma ämne? Våra skribenter kan hjälpa dig med alla typer av uppsatser. För alla ämnen Få ditt pris Hur det fungerar.





tjänst för uppsatsskrivning i Storbritannien



Dessa barn kommer sannolikt också att fortsätta familjens härstamning medan de utför sin överlevnad i den hemlösa situationen. Ökningen av klyftan mellan de rika och de fattiga i USA är en av de vanligaste faktorerna som har lett till att dessa familjer hållit ut i deras situation. New York hemlösa gruppen utgör också många veteraner. Närvaron av veteraner i denna situation är motiverad av arten av deras arbete. På internationella uppdrag utsätts veteranerna för situationer som gör dem utsatta för psykiska problem. De militära striderna och huvudskadorna är de vanligaste situationerna som påskyndar uppkomsten av psykiska problem. Dessa problem leder till uppkomsten av depression som resulterar i posttraumatiskt stressyndrom.


Dessa psykiska problem uppvisar höga nivåer av funktionshinder och kognitiv instabilitet och gör att dessa individer blir hemlösa. Förekomsten av inhemska problem är också en av de vanligaste faktorerna som leder till det höga antalet hemlöshet i New York. När barn utsätts för misshandel och andra former av barnmisshandel vid späd ålder, kommer de sannolikt att uppleva problem i sin utveckling. Resultaten av utvecklingen av utvecklingsproblem kan också orsakas av felbehandling som kan leda till att dessa barn skadas. Utmaningarna utvecklas successivt till höga nivåer av depression och resulterar därmed i kronisk stress.


Stressen utvecklas sedan till psykiska problem och får därmed individerna att söka skydd på gatan. För att förbättra livskvaliteten för dessa individer har olika organisationer avancerade olika program genom vilka de tjänar dessa individer. De vanligaste tjänsterna som tillhandahålls av dessa organisationer inkluderar tillhandahållande av tak över huvudet och mat. Dessa organisationer hjälper också till att tillhandahålla medicinska tjänster till människorna för att hjälpa till att förbättra livskvaliteten. Dessa tjänster tillhandahålls av socialtjänstbyråer, privata organisationer och påverkansgrupper. Dessa organisationer driver också olika utbildningsprogram som hjälper till att skapa medvetenhet om olika aspekter av gatufamiljer i New York. New York City NYC-avdelningen för hemlösa familjer är en av de organisationer som tillhandahåller sociala tjänster till gatufamiljerna.


Detta är den statliga avdelningen som arbetar med socialtjänsten i staden. En av avdelningens huvudaktiviteter är att ta itu med frågor som rör hemlöshet i regionen. Avdelningen har fastställt strategier som har gjort det nödvändigt att skaffa tillfälliga bostäder för de boende som inte har några andra bostäder. Avdelningen driver också olika uppsökande program till hemlösa familjer för att skapa medvetenhet om olika aspekter relaterade till det sociala livet. Dessa program är också avancerade mot de befolkningar som är predisponerade för depression som veteraner för att hantera och sprida det ökande antalet hemlösa familjer.


Det finns många privata organisationer som hjälper hemlösa människor i New York att hantera de utmaningar som de möter. Några av organisationerna är välgörenhets- och icke-statliga organisationer som hjälper till att förbättra människors livskvalitet. Förutom att tillhandahålla skydd åt människor som är hemlösa, tillhandahåller dessa organisationer även tandvård och medicinska tjänster för hemlösa. Organisationerna driver också olika opinionsbildningsinitiativ och program som hjälper till att förena offren med deras familjemedlemmar i samhället. De vanligaste påverkansprogrammen som tillhandahålls inkluderar utbildning av människor som är hemlösa i några av de vanliga livskunskaperna. Dessa färdigheter syftar till att förbättra den ekonomiska stabiliteten för dessa familjer för att hitta sätt att försörja sig själva.


Dessa individer tas också genom vägledning och rådgivning för att minska den depression och stress som leder till utvecklingen av de psykiska problemen. Det finns olika rehabiliteringsprogram på gatufamiljerna för att minska nivån av drogberoende och andra riskfaktorer. Det finns olika sociala problem som uppstår till följd av hemlöshet i New York. Det vanligaste är ett ökat beroende av droger och substanser. Detta kommer att göra det lättare för vem som helst att bidra till saken var som helst i världen. Det kommer också att begränsa chanserna för bedrägliga insamlingar som kan skada bilden av den hemlösa saken. Organisationen kommer också att registreras hos berörda myndigheter för att följa rättsstatsprincipen.


Det kommer också att göra det möjligt för organisationen att realisera de skatteavdragsgilla donationerna. När det gäller de som inte kan dras av, såsom gåvor från individer, kommer organisationen också att kunna använda dem på lämpligt sätt. Daw, Organisationen kommer att vara ideell eftersom det kommer att göra det lättare att samla in betydande summor pengar. Genom att göra det till en ideell organisation kommer det att tillåta att ta emot skatteavdragsgilla donationer direkt till din organisation. Organisationen behöver också skapa ett bankkonto så att givarna kan sätta in sina pengar. För att insamlingsprocessen ska bli framgångsrik måste jag tro på min sak Daw, detta kommer att locka fler givare om de ser att de är entusiastiska över saken.


Genom att visa anledningarna till att jag bestämde mig för att starta saken visar alla aspekter av mina ansträngningar. För att insamlingsprocessen ska bli effektiv kommer jag att skriva ett tydligt uppdrag. Det är uppenbart att uppdragsbeskrivningen kommer att stärka insamlingsprocessen. Mitt uppdrag kommer att vara tydligt och kommer att ha en direkt uppmaning. Det kommer att förklara vem jag ska hjälpa och varför. Det kommer också att visa potentiella donatorer varför de bör engagera sig i hemlösa individers sak. Att skapa ett insamlingsschema är viktigt för att samla volontärerna och kontakta alla lämpliga organisationer i tid före insamlingsevenemangen. Daw, Som organisation kommer jag att se till att vi beskriver hur donationerna kommer att användas. Det är en givares rätt att veta hur hans pengar kommer att användas.


Informationen kommer att vara tillgänglig oavsett vilket format donationerna sker i Drucker. Detta kommer att vara ett bra sätt att visa ansvar och öka givarnas förtroende för organisationen. I insamlingsprocessen kommer jag att överväga publiken som lätt kommer att anamma min sak. Detta kommer att innebära mycket forskning och att komma med ett budskap som kommer att få bästa resultat av mina ansträngningar. Jag kommer också att göra donationsprocessen enkel. Det är uppenbart att ju lättare processen är desto mer pengar kommer sannolikt att samlas in. För att attrahera ett bredare utbud av givare kommer det att finnas låga minimidonationer vilket kommer att få många människor att ha råd att ge ut sina pengar.


Att tacka givarna kommer att vara obligatoriskt eftersom det kommer att vara en strategi att kontakta igen när det finns en annan insamling Daw, jag kommer att kontakta olika stater, särskilt New York, Massachusetts och Kalifornien som har majoriteten av hemlösa människor i Amerika. Detta kommer att vara en bra strategi eftersom de kommer att leda mig till de områden som är vanliga för hemlösa. Statens regering kommer också att använda de uppgifter jag behöver för att känna till olika typer av människor i staten. Detta gäller de invandrare som har kommit till staten i jakt på grönare betesmarker och de kroniska hemlösa individerna. Statens regering kommer att vara viktig eftersom den kommer att göra det möjligt att hitta en bra plats där ett återhämtningscenter och ett permanent stödjande bostadsprojekt kan inrättas.


Jag kommer också att kontakta FN som jag vet kommer att vara mycket stödjande för saken. Det är uppenbart att FN har stor erfarenhet av att hantera sociala problem över hela världen så deras bidrag till hemlösheten kommer att vara relevanta för mina mål. Jag kommer också att kontakta den privata sektorn i USA för att komma in och ge donationer. Detta kommer att vara ett sätt att förbättra företagens varumärken eftersom det kommer att vara CSR-aktivitet för lokalbefolkningen. Det finns flera statliga policyer som jag skulle vilja ändras. En är på fonderna för Department of Veteran Affairs. Fonden måste utökas för att hysa den hemlösa veteranen i slutet av och implementera ett system som säkerställer att det inte finns någon annan hemlös veteran.


Den andra policyn som ska förbättras är att öka kapaciteten för Runway och Homeless Youth Act RHYA-program genom omauktorisering och finansiering. Detta kommer att möjliggöra användningen av innovativa och evidensbaserade familjeinterventionsmodeller för att stödja familjeåterförening. Det kommer också att utöka data och forskning om karaktären och omfattningen av hemlöshet bland ensamkommande ungdomar. En av de specifika färdigheter jag behöver utveckla för att nå mina mål är goda kommunikationsförmåga. Detta kommer att vara avgörande för att övertyga givarna och andra intressenter om effekterna av orsaken till hemlöshet. Jag måste också anamma lagarbete så det finns samordning i genomförandet av de olika projekten. Jag måste också få konsten att motivera andra så att volontärerna blir effektiva i sina uppgifter.


Det är också uppenbart att jag måste vara kreativ och självsäker för att människor ska kunna tro på min vision. Det bästa sättet att lösa detta problem är genom att ge mig själv goda ledaregenskaper. Detta kommer att göra det möjligt för mig att följa avdelningarna i den ideella organisationen för att samarbeta och nå uppsatta mål. En av de statliga myndigheter som jag måste vända mig till är avdelningen för bostäder och stadsutveckling. Avdelningen kommer att ha stor betydelse när det gäller data som är relevanta för hemlösa sociala problem, detta beror på att den har varit involverad i program för att hjälpa hemlösa människor. Den andra myndigheten är senaten som är väsentlig i lagstiftningen. Min inställning till senaten kommer att uppmuntra dem att stifta lagar som inte förminskar de hemlösa i Amerika Hulchanski. Den andra avdelningen är immigrationsdepartementet.


Detta beror på antalet invandrare som är hemlösa på gatorna. En av de vägspärrar som jag förväntar mig kommer att hindra utvecklingen av det sociala problemet som orsakar hemlöshet är regeringens politik i olika stater. Detta kan de policyer som fastställts för att driva en ideell organisation i en viss stat. Vissa stater kan ha en ovänlig politik som kan göra att verksamheten i organisationen blir dyr, vilket kan få andra att inte bosätta sig i ett sådant tillstånd. En annan utmaning är hur de hemlösa uppfattas av samhället. De hemlösa ses som olämpliga för anställning och är benägna att avvisas och diskrimineras från andra lokalbefolkningen.


Den andra utmaningen är den begränsade tillgången hemlösa har till sjukvård och utbildning. Detta begränsar deras potential att vara produktiva i samhället Wheeler, jag skulle utvärdera mina framsteg genom att reflektera över hur långt de mål jag satt upp har uppnåtts. Målet att tillhandahålla en långsiktig boendelösning kommer att utvärderas genom att titta på antalet låginkomsttagare som har tillgång till hushåll som är blygsamma. Det andra målet med program för permanent boende i varje stat kommer att utvärderas av antalet hemlösa människor som vi har hjälpt. Det andra målet som jag hade att skapa en bra miljö för de narkomaner kommer att utvärderas av de individer som vi har hjälpt komma ur drogen och nu är produktiva i samhället.


Sammanfattningsvis vet jag att mina mål är relevanta för att hjälpa hemlösa i Amerika. Det är uppenbart att det sociala problemet med hemlöshet kan ta tid att förändras men jag fokuserar på att vara uthållig. Jag kommer att veta att det är på rätt spår om jag ser människorna anamma våra program och givare som ger sina pengar till projektets framgång. Jag hoppas kunna genomföra etableringen av återhämtningscenter i de mest drabbade staterna under de kommande 3 åren. Dessutom kommer programmet för permanent boende att vara på plats under de kommande två åren. En av de insikter som jag har fått i det här projektet är att när man hjälper de olyckliga i samhället kommer utvecklingen att bli uppenbar.


Daw, J. Cause Marketing for Nonprofits: Partner for Purpose, Passion and Profits AFP Fund Development Series. Hulchanski, D. Hitta hem: Policyalternativ för att ta itu med hemlösa i Kanada. Kanada: The Homeless Hub. Wheeler, C. Behoven och utmaningarna hos hemlösa familjer med barn som de uppfattas av hemlösa-servicebyråer. USA: Indiana University. Ämne Hemlöshet. Nivå College. Sidor 6. Ordbetyg 4. Studyfy använder cookies för att ge bästa möjliga upplevelse. Läs mer. Studyfy använder säkrade cookies. Tjänster Anpassat skrivande Avhandlingsskrivande Forskning Pappersskrivning Läxhjälp Vilken typ Uppsatsredigering Korrekturlästjänst Läroböcker Sök. Köp en uppsats Beställ en uppsats Betala för uppsats Math Läxhjälp Fysik Läxhjälp. Hur det fungerar Författare FAQ Kontakta oss.

No comments:

Post a Comment