Tuesday, March 29, 2022

Uppsats om varför ogräs bör legaliseras

Uppsats om varför ogräs bör legaliseras



Vissa hävdar att lite alkohol är bra för hälsan, även om biverkningarna inte är värda risken. Dela med vänner med:. htm 6. Fogarty et al. Regressionsrapport. Sannolikheten för lungcancer, enligt detta argument, kan ökas genom denna djupare, längre exponering för cancerframkallande ämnen. Nationen verkar komma till sitt förnuft och många länder börjar göra marijuana lagligt.





Fler relaterade verk



Antalet personer som pekar på de många anledningarna till varför marijuana borde vara lagligt växer dagligen. Medvetenheten växer inom en minut men legaliseringarna går fortfarande långsamt, med endast fyra delstater och District of Columbia som legaliserar marijuana i USA. För att på ett korrekt sätt argumentera för ämnet skulle jag först vilja påpeka de olika systemen för legalisering av marijuana. Nederländerna är källan till de största tabun på världsnivå, från prostitution och dödshjälp till samkönade äktenskap. Nederländerna gjorde inte bara prostitution till en av de mest lönsamma, legitima industrierna i landet, utan tillät också försäljning av cannabis i. Vid det här laget finns det över 1, licensierade butiker som säljer cannabis varje dag.


En helt annan typ av legalisering är den som görs i Holland. I Holland är återförsäljare som verkar illegalt kriminellt åtalade, medan all droganvändning är tillåten för personer över åldern. Här kontrolleras droganvändningen med den fastställda dagliga gränsen på 5 gram. Men borde verkligen alla droger vara lagliga? Är det rätta draget att bara legalisera marijuana eller ska vi sätta stopp för att förbjuda människor att använda någon typ av drog? Faktum är att marijuana inte alls är lika farligt som andra droger som kokain. Ändå, hur kommer det sig att marijuana är förbjudet att använda och andra farliga läkemedel är det inte? Som med alla andra viktiga frågor, kommer legalisering av marijuana också med många för- och nackdelar, den största nackdelen är den negativa inverkan som denna drog har på människors hälsa.


Enligt denna övertygelse kan rökning av vilken substans som helst ha en dålig effekt på IQ, minne, problemlösningsförmåga och öka risken för psykiska sjukdomar. Det finns dock väldigt få fakta som bekräftar det senaste påståendet. Egentligen är hälsofördelarna en av de 3 anledningarna till att marijuana borde vara lagligt, uppsats om varför ogräs bör legaliseras, enligt idéns förespråkare. Dessutom finns det vissa hälsofördelar som kommer från att använda cannabis, vilket är anledningen till att det finns något som medicinsk marijuana. Marijuana som används för medicinska ändamål är känt för att minska glaukom och hjälpa människor att gå igenom cellgifter. Enligt en artikel av Discovery Health, uppsats om varför ogräs bör legaliseras är också känt för att lindra illamående och ha en viss effekt på hjärnan.


Även om överkonsumtion kan leda till vissa problem, finns det inte en enda redogörelse för dödsfall från överdos av marijuana. Många juridiska saker är en mycket vanligare dödsorsak än marijuana. Samma år, 25, dog människor av alkoholrelaterade orsaker. Om så är fallet, hur kommer det sig att världen har beslutat att förbjuda marijuana istället för tobak? Det andra skälet till att marijuana borde vara lagligt är kostnaden. Enligt officiella uppskattningar, uppsats om varför ogräs bör legaliseras, övermänniskor greps för marijuanabrott och detta är bara på området i USA.


Detta gör kostnaderna för verkställighetsskatter extremt höga, något som skulle undvikas om marijuana skulle bli lagligt. Legaliseringen förutspås inte bara göra detta, utan kommer faktiskt att skapa en skattepliktig industri och skapa tusentals nya legitima jobb. Den tredje punkten i denna marijuanauppsats som stöder idén är beroendet i sig. Eftersom missbruk är en av de största nackdelarna som introducerats av motståndarna till idén, är detta faktiskt en intressant twist. Marijuanaberoende finns, men uppsats om varför ogräs bör legaliseras en riktig bris jämfört med receptbelagda piller, överanvändning av alkohol, koffein och till och med socker.


Enligt Dr. Denna tredje punkt betyder inte att marijuana är helt säkert att använda, vilket är anledningen till att all korrekt legalisering av marijuana bör vara noggrant utformad för att begränsa människors konsumtion av marijuana. Men varför skulle folk få röka en cigarett efter en måltid och inte få använda marijuana för nöjes skull, eftersom det faktiskt är tobak som gör att fler blir beroende? Och inte bara detta. Marijuana är faktiskt förbjudet att använda som en olaglig, ohälsosam drog, när människor dör varje dag av alkoholmissbruk, förskrivna mediciner och överdoser från andra illegala droger. Med tanke på att lagarna mot marijuana inte gjorde någon specifik förändring, är det säkert att säga att legalisering inte kommer att öka användningen av denna drog avsevärt.


Det enda det kommer att göra är att minska kostnaderna för lagföring av personer som redan använder marijuana och skapa en helt ny industri där denna drog kan kontrolleras bättre. Nationen verkar komma till sitt förnuft och många länder börjar göra marijuana lagligt. Med tanke på alla dessa faktorer är detta något som alla länder måste överväga. Källor: 1. aspx 2. pdf 3. shtml 5. htm 6. html 7, uppsats om varför ogräs bör legaliseras. pdf 9. Din e-postadress kommer inte att publiceras. Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar. Hoppa till innehållet, uppsats om varför ogräs bör legaliseras.


com Recension. Lämna ett svar Avbryt svar Din e-postadress kommer inte att publiceras.





uppmaning till handling i en övertygande uppsats



Varför ska marijuana legaliseras. Har du fler idéer om hur man kan förbättra Varför bör marijuana legaliseras? Vänligen dela dem med oss ​​genom att skriva på [email protected]. Forskningsuppsats, 2 sidor ord. Ladda ner PDF DOCX. Ämnen: Litteratur, rysk litteratur. Spara till bibliotek Exempel Sparat Spara till bibliotek Ta bort från bibliotek. Publicerad: 28 november, Uppdaterad: 28 november, Språk: Engelska Nedladdningar: Tack, det här är användbart Tack, det här är användbart Tyvärr, det hjälpte inte. Tyvärr, det hjälpte inte. Tack för att du röstade och hjälper oss att förbättra oss! Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Reddit Dela på LinkedIn.


Be om borttagning. Skapa ett citat på forskningsrapport Harvard APA-6 Chicago A-D Chicago N-B MLA-8 Referenser PaperPrompt. Referens PaperPrompt. Referenser PaperPrompt. Bibliografi PaperPrompt. Arbete som citeras "Varför ska marijuana legaliseras. Papper ut linje. Diskutera för- och nackdelar med fackföreningar. Jerome louis. Regressionsrapport. Liknande prover. Ta kontakt med oss ​​Har du fler idéer om hur man kan förbättra Varför ska marijuana legaliseras? Du skulle behöva röka mer än 20 kilo för att riskera överdos. Samtidigt anses alkohol och tobak som har dödat miljoner människor vara fullt lagliga. Vissa hävdar att lite alkohol är bra för hälsan, även om biverkningarna inte är värda risken.


Alkohol försämrar vårt omdöme, minne och reaktionstid. Vår balans och syn påverkas också hårt. Cigaretter är inte bättre, när någon andas in nikotin riskerar de att bli beroende. När de har fastnat kan de röka över ett paket om dagen. Detta är inte bara extremt dyrt utan cigaretter är fulla med massor av kemikalier, många av dem vet att de orsakar cancer. Det andra skälet till att ogräs bör legaliseras är att det kan användas för smärtlindring. Det finns människor med kroniska sjukdomar, cancer och sådant, de känner att de måste odla det på egen hand och självmedicinera. Vår narkotikalagstiftning är alldeles för strikt, vilket gör att dessa människor som helt enkelt vill leva ett normalt liv behandlas som grova brottslingar.


Det anses normalt att få utskrivna starka mediciner, som ger en kraftig high, men dessa läkemedel har också chansen att döda och ge bestående skador. Dessutom lägger vår polis enorma resurser på att hitta sina användare och återförsäljare. Även om deras ansträngningar är förgäves. Dessa resurser skulle användas bättre för att förbättra vår sjukvård och skolsystem. Vissa hävdar att cannabisrökning leder till andra droger. Men det gör det oftast inte. Även om de flesta hårt drabbade heroinister började med cannabis, kommer de flesta som har testat cannabis inte att prova en annan drog. Vissa personer har dock beroendeframkallande personligheter och de riskerar att vilja prova de farligare drogerna.


Vi kan inte låta stigmat kring cannabis skrämma oss, var och en av oss måste titta på ämnet med öppna ögon. Referenser Pound, K. Elit dagligen. Det här är hur mycket ogräs det skulle ta för att döda dig. Den självständiga. html American Lung Association. html drogmissbruk. Vill veta mer? com Från 3 timmars leverans. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden. Denna uppsats är inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper.


Vill att vi skriver en bara för dig? Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Denna uppsats har lämnats in av en student. Detta är inte ett exempel på det arbete som skrivits av professionella essäförfattare. Få hjälp med att skriva.

No comments:

Post a Comment